Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, tačnije na aplikaciji Wattpad , dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji. U Srbiju je stigao zahvaljujući izdavačkoj kući Čarobna knjiga i mi vam danas predstavljamo sedmi deo serijala After, knjigu koja nosi naslov Ništa više.

Čarobna knjiga i Super Teen vam poklanjaju knjigu After - Ništa više

AFTER, 7. deo – Ništa više je prva knjiga novog dvotomnog serijala Ane Tod o Landonu, omiljenom liku iz slavnog serijala AFTER, koji je osvojio srca mladih ljudi širom planete i nedavno doživeo svoju filmsku verziju.

Njujorški neboderi i brz život nemaju mnogo zajedničkog s mestom na kom je odrastao Landon Gibson i prelazak na Njujorški univerzitet za njega je bio potresan. Ali prašina se polako sleže, Landon je pronašao posao koji mu (makar delimično) plaća račune, uživa u nastavi i tek povremeno naleće na svoju bivšu devojku Dakotu. Znate, onu zbog koje je odabrao baš Njujorški univerzitet… Pre nego što ga je šutnula.

Srećom, njegova najbolja prijateljica Tesa deli s njim (strašno mali) stan u Bruklinu i, pošto je prošla kroz sve i svašta sa svojim bivšim dečkom, ume dobro da sluša njegove probleme jer izgleda da je Landon upao u ljubavni trougao – ili, možda bolje, u ljubavni čvor. Šta god da je, svakako je posredi pravi haos. Uzbudljiv haos. Možda i neodoljiv, budući da je ispunjen prelepim devojkama…

Nije lako biti mlad i pronalaziti svoj put u ovom svetu. Landon je oduvek razmišljao pozitivno. Ali u ovom bučnom i zahtevnom gradu, toliko udaljenom od doma, možeš da uspeš samo uz malu pomoć prijatelja. Kao i uz dobre slušalice na ušima.

U saradnji sa izdavačkom kućom Čarobna knjiga spremili smo za vas jedan primerak romana „After 7 – Ništa više”. Na vama je da odgovor na pitanje „Kako se zove bivša devojka Landona Gibsona?” pošaljete sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, grad, telefon i godište) na mail redakcija@superteen.rs.  I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 18. juna u 23 časa, a ime dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.