Totalno novo izdanje: Tini najavila novu pesmu!
Tini Stoessel ne prestaje da nas iznenađuje svojim fantastičnim izdanjima, te pesme objavljuje vrlo često čak i u vremenu korona virusa, jer zna koliko fandomu znači muzika u ovim vremenima. Uz to, Martina neprestano neguje svoje latino korene, pa sve i da hoće-ne može se tako lako “odreći” muzike na španskom i latino zvuka. Ona je već par nedelja u Majamiju gde se pored posla i rada ludo provodi sa drugaricama, a nakon toga će otići i u Madrid da radi. Ipak, nećemo se sada fokusirati na ono šta će biti i šta nam tek Tini sprema, već ćemo fokus staviti na novo izdanje koje nam Tini priprema-i to totalno nova pesma, koja je opet kolaboracija sa drugim izvođačima!

Naime, Tinina nova pesma izlazi 21.juna u još uvek nepoznatom vremenu, a u pitanju je kolaboracija sa Dukijem i MYA. Iako Tini sama nije potvrdila to, lako je zaključiti da se radi o remiksu pesme “2:50“, naročito kada uporedimo Tinin tizer i originalnu pesmu. Tini ovde vidimo u zelenom ambijentu sa neobičnom frizurom i atraktivnom odećom i možemo čuti samo kratak delić pesme. 

Kao što se da primetiti, i ova pesma je na španskom, te nam to opet pokazuje da Martina ne planira da menja svoj latino stil, iako je totalno promenila i modernizovala svoju frizuru i stajling. Kako vam se čini nova pesma samo po jednom tizeru koji je izašao?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tini (@tinistoessel)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram