Miranda Cosgrove otkriva: Na početku me slava plašila
Miranda Cosgrove postala je poznata u najranijem detinjstvu, odnosno tinejdžerskom dobu zahvaljujući seriji na Nikelodeonu, “ICarly”. Ona se nakon snimanja te serije osvrnula na obrazovanje, odnosno otišla je na studije te nije bila toliko aktuelna u medijima, pa nismo imali povoda da vam pišemo o njoj. Sada, kada nam stiže nova (kratka) sezona popularne serije “ICarly” sa malo drugačijom ekipom (bez Sam i sa dve nove glavne glumice pored Carly, Freddija i Spencera), Miranda je ponovo aktivnija u medijima te ovog puta otkriva da joj je slava jako teško pala!

Miranda je svoju glumačku karijeru počela sa svega 3 godine kada se pojavljivala u TV reklamama. Sa 14 godina pojavila se u “School of Rock” i najslavnija postala upravo u “ICarly” od 2007. do 2021.godine. Kada je “ICarly” postala veoma poznata, Miranda nije bila spremna na slavu i na to da će biti uzor drugima.

”Kada bi me neko nazvao idolom ili osobom na koju se ugleda u tinejdžerskim godinama osećala bih se počastvovano, ali je to takođe bilo veoma strašno za mene jer sam bila dete, a u isto vreme uzor nekome. Takođe, nisi skroz formirana ličnost u tim godinama i ne znaš kako da budeš idol. Slava ima lepih strana ali je veoma izazovno”-otkriva Miranda.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram