Sve ukazuje na to: Tini Stoessel i Sebastian Yatra su ponovo zajedno?

Pevačica i glumica Tini Stoessel i pevač Sebastian Yatra su bili zajedno još od 2019.godine i festivala Villa Maria, iako svoju vezu nisu potvrdili odmah tada. Živeli su u velikoj ljubavi, snimili par dueta i nisu krili svoje emocije-šta više, svakodnevno su izjavljivali ljubav jedno drugome preko društvenih mreža, videa i slično. Ipak, uz pandemiju korona virusa mnoge stvari su bile otkazane i pomerene, a kako Tini živi u Argentini, a Seba u Kolumbiji, prosto je bilo nemoguće da se vide, a veza na daljinu nije funkcionisala kod njih, te su oni raskinuli 16.maja prošle godine. U ovom trenutku moguće je da se dešava neočekivano, odnosno povratak Sebastini, jer sve ukazuje baš na to!

Naime, Tini je sada u Majamiju, a izgleda da je i Sebastian isto, i to u istom smeštaju (hotelu) kao i Tini. Prve glasine o povratku ovog para desile su se samo zbog gotovo identičnog ambijenta u kome borave, dok od večeras imamo više dokaza-fotografije sa žurke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???? ??? ?? ?? – ??? ???? (@tinisfcoexyu)

Radi se o tome da su oboje bili na žurci “3 De La Mañana“ od Mau i Ricky-ja, a snimci i fotografije pokazuju da su Tini i Seba bili vrlo blizu jedno drugome, a na nekima deluje čak i da se grle! Da li ovo sve ukazuje na povratak-definitivno, ali ne mora da znači 100%. Naravno, fandom je trenutno presrećan, ali kada dobijemo neki znak od Sebastini (poput toga da se ponovo zaprate na Instagramu), tek tada ćemo moći da tvrdimo nešto. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???? ??? ?? ?? – ??? ???? (@tinisfcoexyu)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram