Devojkama su tašne poput najboljih prijateljica: u njima su sitnice koje u nekim situacijama spasavaju glavu. Dakle, od sada pa zauvek u svojoj torbici moraš imati…

Mobilni i ključ OK, to je jasno, ali valja ponoviti. Telefon da možeš da se javiš mami, drugarici ili dečku, i ključ da možeš da uđeš u stan ako nikoga nema kod kuće.

Balzam za usne i to ne samo za slučaj da imaš ispucale usne. Možeš ga staviti i na zanoktice, zagladiti njime obrve, namazati neki ožiljak na koži…

Uložak ili tampon -bolje da budeš spremna nego da te majčica priroda iznenadi, zar ne? A budi sigurna da će, ako ne zatreba tebi, kad-tad zatrebati nekoj tvojoj drugarici. A ti ćeš ispasti spasiteljka.

Maramice i to vlažne i obične, uvek su potrebne. Bezbroj je slučajeva kad bi ti mogle zatrebati.

Flaster je dobro imati u slučaju da imaš nove cipele ili patike pa te iznenadi neugodan žulj na stopalu. Ili kad se posečeš na papir… Jao!

Gumica za kosu su naravnoobavezne ako imaš dužu kosu. Uvek ih je dobro imati u slučaju da ti se dogodi “bad hair day”, ili pokisneš, ili profa najavi da umesto matematike imate fizičko.

Neki zalogajčić je okej, ali ne moraš svaki dan praviti sendvič i nositi ga u torbi, dovoljna je mala energetska pločica da se nađe tu, jer nikad ne znaš kad će te napasti glad.

A šta ti imaš u svojoj torbici? Da li smo propustili da navedemo nešto što je po tebi obavezno, Javi nam, a mi ćemo podelili sa ostalim čitaocima.