Taylor Swift najavila: Ponovo snimam “Red” album!
Otkad je počela pandemija korona virusa i lockdown, rad muzičara mogli smo podeliti u dve grupe-muzičari koji su odustali od rađenja bilo čega i čekali bolje dane i muzičari koji su radili punom parom. Pevačicu Taylor Swift nikako ne možemo ubrojati u prvu grupu, jer je ona pokazala koliko čovek može biti inspirisan pa bio i u karantinu (zatvoren u kući). Ona je tako “iz dosade” napisala čak dva albuma-“folklore” i “evermore” i to sve na leto 2020.godine da bi krajem iste godine najavila redizajniranje njenih starih albuma, te je to započela albumom “Fearless” a sada taj plan proširuje i nastavlja! Taylor je sada konačno najavila redizajn albuma “Red” (ukoliko ste pažljivo pratili, videli ste da je ovaj uvodni tekst upravo crvene boje, baš simbolično zbog toga).

Naime, Tay će uraditi rimejk, odnosno “Taylor’s Version” (Tejlorina verzija) njenog albuma iz 2012.godine “Red”, a redizajn tog albuma izlazi 19.novembra ove godine: “Sa tekstovima i muzikom na tom albumu, Red predstavlja povređenu osobu sa slomljenim srcem. Ovaj album je pravi mozaik najrazličitijih osećanja koji su na kraju spojeni u jednu celinu. Srećna, slobodna, zbunjena, usamljena, slomljena, euforična, divlja, to su sve osećanja koja Red prenosi. Otišla sam u studio i isprobala različite kombinacije za ovaj album, kao što to obično i radim”-započinje.

”Nisam baš skroz sigurna da li je ovaj album takav da sam u njega usadila sve svoje misli i osećanja, ili sam čula na hiljade vaših glasova koji pevaju pesme uz mene, ili je prosto vreme samo prošlo, ali nešto se desilo”-najavila je pevačica. Album će sadržati svih 30 pesama koje su trebale da budu na albumu uključujući i desetominutnu pesmu. Da li ste uzbuđeni zbog Taylorinog novog rimejka?

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram