Dečko Billie Eilish se izvinjava zbog rasističkih postova!
Billie Eilish je pevačica koja svoj ljubavni život generalno drži u tajnosti, pa se o njenim vezama i momcima sve manje i manje zna. Ipak, uz pomoć njenog dokumentarca otkrili smo ko je njen bivši momak, a sada izgleda da je u vezi sa glumcem Matthewom Tylerom Vorceom, i to smo saznali zbog romantičnih fotografija koje su osvanule u medijima zahvaljujući paparacima-izgleda da su oni zajedno od aprila! Billiein dečko Matthew je pre postavljao homofobične i rasističke objave, pa se sada izvinjava zbog toga.

Naime, fandom je otkrio neke od Matthewovih objava iz 2011. i 2012.godine na Facebook-o gde je koristio uvredljive reči i izraze o crncima i gej ljudima, a uz to je nazvao i britansku pevačicu Adele “britanskom miss piggy”. Sve ovo jako je uznemirilo fandom, naročito jer je on Billiein dečko, pa je sve to mnogo burnije nego što bi možda inače bilo.

On je odlučio da uputi izvinjenje svima: “Dugujem vam izvinjenje za ružne stvari koje sam pisao pre. Reči koje sam koristio bile su ružne, nepristojne i uvredljive i shvatam koliko su povređivale ljude. Bio to tekst pesme, citat ili samo moje misli, nebitno je, sve to je veoma ružno. Sramotim se toga, jer to nisam pravi ja, nisam tako vaspitan. Nikada više neću govoriti tako. Priznajem krivicu za svoje postupke i potrudiću se da ih nikad više ne ponovim”-govori on.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram