Kim Kardashian spominje Kanyea u svojoj novoj objavi
Već je dobro poznato da su Kim Kardashian i Kanye West razvedeni, te odavno ne žive zajedno i nemaju puno kontakta (sem ono što je potrebno zbog dece, kako bi deca imala zdravo detinjstvo sa prisustvom oba roditelja).  Sve ovo dešava se još od januara ove godine, pa je skoro pa nemoguće da niste čuli za ovaj raskid braka slavnog para iz Holivuda. Kako se skoro obeležavao Dan očeva, veliki broj zvezda obeležio ga je sa nekim simboličnim Instagram postom, a to je uradila i Kim na iznenađujuč način-spominje Kanyea!

Rijaliti zvezda i biznismenka je objavila veoma lepu seriju fotografija za Dan očeva i na svakoj možemo videti nekog od očeva-Robert Kardashian, Caitlyn Jenner, Scott Disick, Tristan Thompson, Travis Scott i naravno Kanye. Kim je u objavi u kojoj spominje Kanyea napisala: “Srećan Dan očeva svim divnim očevima u našim životima. Volim vas bezuslovno”. 

Ovakav post definitivno je iznenadio sve-iako se Kim nije direktno obratila Kanyeu, ipak ga je uključila u post, pa je za nas logično da je to uradila jer ga izuzetno poštuje kao oca svoje dece, iako mnogi kažu da želi da mu se vrati. Šta vi mislite?