Dosta posla: Pogledajte kako je nastao spot “Mienteme”

Tini Stoessel veoma vredno radi na novoj muzici poslednjih meseci, pa je snimila čak 11 pesama za svoj četvrti album. Album “TINI TINI TINI” objavila je u decembru prošle godine, pa sve do kraja aprila ove godine nije objavljivala novu muziku, da bi se 30.aprila vratila sa duetom “Mienteme” (zajedno sa Mariom Becerrom). Ovaj spot privukao je dosta pažnje, non-stop je na vrhu top lista, a sada je prešao i 100 miliona pregleda za nešto manje od 2 meseca što je apsolutno ogroman uspeh za Tini! Iako je tradicija nalagala da se “Making of” za spotove od Tini objavljuje 7 dana nakon objavljivanja spota, ovde je Tini to promenila pa je video iza scene objavila čak 2 meseca nakon samog spota. Ipak, može se reći da je ovo bilo iznenađenje fandomu za ogroman broj pregleda, a hajde da vidimo kako je izgledalo snimanje, jer su obe imale zaista dosta posla!

U videu koji traje samo 4 minuta možemo videti mnogo toga iza scene. Naravno, fokus je stavljen na Tini i Mariu i pokazuje nam da nije baš lako snimiti spot kao što to možda izgleda. Primećuje se da je snimanje trajalo par dana i snimali su veoma dugo, do kasnih noćnih sati. Na snimanju smo mogli primetiti i ogroman broj plesača i Tininu dobro poznatu koreografkinju Nani i producenta Diega, koje verujemo da svaki Tinista već i zna!

Ovaj “making of” prikazao nam je kako je snimana svaka scena ponaosob, a imamo prilike da vidimo i snimke iza scene i one iz spota upoređene, jedan naspram drugog! Pevačice su imale da kažu samo lepe reči jedna za drugu, a nisu izostavile ni to da se zaista vole i da im je drago što imaju jedna drugu za drugaricu. Iako je Tini ovaj video objavila dosta kasnije od uobičajenog, trebamo biti srećni što je uopšte i objavila nešto na Jutjubu, jer ona zaista dosta radi i ne verujemo da ima mnogo vremena za Jutjub i vlogovanje.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot YouTube