Shawn Mendes: U svađi sa Camilom sam otkrio veliki strah

Shawn Mendes i Camila Cabello su veoma poznat par i verujemo da svi znate za njih. Oni su jednostavno toliko zaljubljeni da je teško to ne primetiti, pa svoju ljubav žive sve više i više iz dana u dan. Kao što je to i normalno, svaka veza ima svoje uspone i padove i ništa nije savršeno (jer savršenstvo, zapamtite, ne postoji) te tako i oni imaju razne manje ili veće svađe, ali naravno da ljubav uvek pobeđuje na kraju. Shawn je otkrio u novom podkastu u kome je bio da je u svađi sa Camilom otkrio svoj veliki strah, a evo i kako se tačno to desilo!

”Povisio sam glas njoj i ona me upitala zašto vičem na nju i rekla mi je da ne voli kad joj vičem. I odjednom sam krenuo da se branim, bio sam u fazonu ‘nisam vikao na tebe’ a sve vreme sam govorio tako glasno. Kada sam se malo sabrao shvatio sam koliko je to užasno, jer sam bio uplašen da sam zao, plašim se toga da budem loš”-priča Shawn. Njegov strah da bude zao i bezobrazan ga je podstakao da uđe u dublje razgovore sa Camilom zbog toga.

”Možda u meni i postoji ta loša strana i to prosto moram da prihvatim. To je moja druga strana, ona će uvek biti tu i moraćemo da sarađujemo sve dok jednog dana ne pukne od mnogih trauma i to je okej. Ne mogu sprečiti tu mračnu stranu u meni, ali najgore od svega je što je užasan osećaj kada pustite tu vašu stranu ‘na slobodu’, stvarno užasno”-zaključuje pevač. Dakle, nekada i u svađi možete otkriti šta je zapravo vaš problem ili strah, a možemo videti i da su svađe najnormalnija stvar u vezi (ukoliko nisu prečeste, naravno)!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram