Doncafé je zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije od 2018. godine. Ovoga leta, Olimpijske igre će biti održane u Tokiju, a svi ljubitelji kafe mogu uživati u ukusu najpoznatijeg napitka na svetu iz ekskluzivne i prave domaće edicije Doncafé šoljica za kafu.

Doncafé miriše na dobro odavde do Tokija, a tu su i pokloni za vas!

Četiri različite šoljice su u bojama srpske zastave uz prepoznatljive simbole naše zemlje – šljivu, najpoznatije voće iz Srbije, trubu, koja simbolizuje srpski nacionalni identitet i slobodu, nadaleko poznati pirotski ćilim koji je cenjen u čitavom svetu i orla krstaša ili carskog orala, koji je od davnina u srpskom narodu smatran svetom pticom koja pripada nebeskom carstvu. Posetite online shop Kafa kod kuće i u društvu omiljene kafe i olimpijskih šoljica svim srcem navijajte za naše sportiste koji će se boriti za medalje u Tokiju!

Doncafé miriše na dobro odavde do Tokija, a tu su i pokloni za vas!

Doncafé je pripremila i poklon pakovanja! Uz Doncafé Moment 200g i Doncafé Green active 180g dobijate na poklon i dve olimpijske šoljice. U svakom pakovanju se, pored kafe, nalazi i jedna od četiri šoljice sa srpskim motivima šljive, trube, pirotskog ćilima i orla, kao i jedna od četiri šoljice sa autentičnim japanskim motivima. Sakupite svih osam šoljica i postanite kolekcionar!

A sjajna vest za sve je da imamo 3 sjajna poklon pakovanja kojima ćemo obradovati nekog od vas. Troje nasrećnijih će dobiti poklon pakovanje koje sadrži Doncafé Moment 200g, Doncafé Green active 180g  i dve olimpijske šoljice. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovorite na pitanje „Od koje godine je Doncafé  zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije?“.  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi samo za Srbiju. Igramo se do 5. jula do 20.00 , a imena dobitnica ili dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.