Lisa iz BLACKPINK otkrila: Zaljubljena sam u Pariz!
Verujemo da nema osobe koja još nije čula za svetsku k-pop senzaciju BLACKPINK, ženski bend koji ruši sve rekorde. Devojke iz benda apsolutno ne staju i non  stop rade na nekim projektima, a ovog puta pišemo o predivnoj Lisi iz BLACKPINK grupe. Ona je skoro bila na ANDAM dodeli nagrada u Parizu, i pričala je svoje utiske o modi, te je otkrila da je baš zaljubljena u Pariz!

“Obožavam Pariz, zaljubila sam se u Pariz još prvog puta kada sam bila tamo, i zaljubljujem se sve više kad god pođem tamo. Kada sam imala priliku da odem u Pariz za event brenda Celine, išla sam u radionice i gledala kako zanatlije rade, videla sam kako lepo rade sa svim materijalima. To je bio vrlo značajan trenutak za mene”-govori o Parizu.

Takođe, otkrila je nešto i o svom stilu i stilu benda: “Volim da se igram sa odećom još od detinjstva, a još više sam to zavolela nakon Fashion Week-a u Parizu 2019. godine. Što se tiče BLACKPINK stila, dosta podseća na moj lični stil, a sve je to zahvaljujući tome što sve mi dosta pričamo sa našim stilistom i trudimo se da prilagodimo stil benda svima nama”.

Za kraj, Lisa poručuje da je ona kod kuće uvek u kežual varijanti! “U svakodnevnom životu ja sam uvek obučena u nečemu što je veoma udobno, posebno volim patike za tenis. Želim i da vam otkrijem jednu zanimljivost o meni – volim da skupljam retke i limited edition primerke odeće”.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram