Tini Stoessel čestitala rođendan Tinisti Arijani!
Tini Stoessel važi za zvezdu koja zaista ima poseban odnos sa fandomom i to se stvarno ceni-barem mi to cenimo veoma, jer ona pokazuje zainteresovanost za komunikaciju sa Tinistima i zaista deluje da želi da sa svima ima drugarski odnos, pa vam se nekada čini da su joj fanovi drugovi i drugarice! Naravno da nije lako da vas zvezda koju volite primeti na društvenim mrežama, ali ukoliko radite, uporni ste i verujete da će se jednog dana to desiti – onda će vam se želja i ostvariti. Tako je ovog puta Tini čestitala rođendan Tinisti iz regiona, Arijani!

Naime, Arijana je objavila da je njen rođendan, da je zahvalna Tini što joj ulepšava dane i da bi volela da jednog dana vidi ovaj tvit, što se i desilo – nakon manje od jednog minuta od trenutka kada je Arijana objavila da joj je rođendan, Tini je retvitovala tu objavu uz komentar: “Srećan rođendan ❤️ budi veoma srećna lepotice”. Naravno, ovo je zaista neverovatno, pa ni mi ne možemo da verujemo da se stvarno desilo.

Arijana vodi oficijalni fan klub za Tini na prostorima bivše Jugoslavije, a u njenom tvitu vide se i zastave ovih država, što je Tini sigurno videla. Još jednom čestitamo Arijani i zaista je neverovatno što joj je baš Tini čestitala rođendan!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram