Tini Stoessel proslavila svoj 24.rođendan, evo šta je sve uradila za region!
Tini Stoessel važi za najpopularniju pevačicu Argentine, pa je oborila mnoge rekorde i postavila nove standarde u toj zemlji. Ona je rasprodala rekordnih 9 šoua u Luna Parku u Buenos Airesu, a sa obe svoje solo turneje došla je u Evropu. Iako je u sklopu Got Me Started turneje pružila više prilike evropskim fanovima da je vide, lepo je što je uopšte i pevala u Evropi u sklopu Quiero Volver turneje, jer je imala mnogo kraću turneju od svega desetak koncerata, a poslednja dva u Evropi otkazana su zbog korona virusa. Mi veoma volimo i cenimo Tini, jer je ona jedna od retkih zvezda koje mnogo cene svoj fandom, ima odličan kontakt sa fanovima iz celog sveta i bitno joj je da je non stop u kontaktu sa vama. Zvezda poput Tini i zaslužuje ceo članak povodom rođendana, a kako je Tini danas proslavila svoj 24.rođendan pišemo vam upravo o njoj! Ona je organizovala žurku (proslavila je svoj rođendan) za ovogodišnji rođendan u krugu najbližih prijatelja i porodice, jer prošle godine nije mogla uraditi tako nešto-bila je u karantinu! Verujemo da, ako pratite Tini, znate neke detalje sa zabave povodom rođendana, pa vam mi sada pišemo o uspesima sa njom.

Započećemo sa Tininom video porukom koju je uputila Srbiji. Ovo se desilo 2019.godine kada je pevačica objavila svoj singl “Fresa”, pa je snimila kratak video u kome kaže: “Ćao Srbijo, ovde Tini, svajpapujte da poslušate moj novi singl Fresa. Poljubac, volim vas”. O tome možete čitati OVDE.

Zatim, u februaru 2020.godine imali smo priliku da prisustvujemo Quiero Volver turneji kao jedini medij iz regiona i da vam prenesemo atmosferu iz prvih redova! Mi smo posetili Rim i 23.02.2020.godine smo videli i upoznali uživo Tini. Taj odlazak na koncert nam je omogućio da Tini podsetimo na zemlje regiona, dobili smo prvi ikad zvaničan fan klub za Tini u zemljama bivše Jugoslavije (Tini’s FCO ex YU) i Tini je snimila video upravo za isti fan klub! Izveštaj sa koncerta pročitajte OVDE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPER TEEN (@superteen.rs)

Za kraj, Martina je već više puta snimala videe i pozdravljala zemlje regiona, a najskoriji se desio u oktobru 2020.godine, kada je ona snimala akustičan live koncert na MTV Instagram profilu gde je spomenula Hrvatsku! Ona je upitala fandom odakle je prati, pa se između zemalja poput Argentine, Čilea, Brazila i slično provukla i Hrvatska, koju je pevačica spomenula. O tom događaju čitajte OVDE.

Priznajemo, Tini je za naš region uradila mnogo, ali mi čvrsto verujemo da je ovo tek početak! Iako nema mnogo šanse da nas Tinita poseti na idućoj turneji, mi ne gubimo nadu. Ipak, sada je trenutak da poželimo Tini sreću, zdravlje i da ostvari sve svoje ciljeve za ovu godinu i da se što pre vrati na scenu! Nadamo se da je na lep način proslavila svoj rođendan!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram