Ništa ne podiže raspoloženje kao dobar i živopisan manikir, pa upoznajte neodoljivi svet essence shine last & go lakova.

Neka boje vladaju na vašim noktima ovog leta! Essence shine last & go gel lakovi za nokte takođe vam donose dašak letnjeg raspoloženja!

Za svaki savršeni letnji izgled, dobar manikir i pedikir su obavezni.

essence shine last & go gel lakovi dostupni u mnogo različitih boja i nijansi omogućavaju vam da pronađete savršenu nijansu za sebe.

Formula sa gel efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i neverovatan sjaj.


Veganski lakovi za nokte glatke završne obrade dostupni su u super visoko pigmentiranim i šarenim nijansama i brzo se suše.

Formula sa gel efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i neverovatan sjaj.

Iako većina nas bira lak prema odevnim kombinacijama, leto je vreme kada boju laka možemo kombinovati kako želimo.

Ljubitelji crvenih noktiju ne moraju ih se odreći preko leta ako žele da budu u trendu. Preporučujemo jarko crvene boje i one sa narandžastim tonovima, a onima koji su spremni da odstupe od klasičnog crveno – narandžastog laka. Nokti u narandžastoj ili crvenoj boji savršeno se stapaju sa tamnim tenom.

Inspiracija za letnji manikir uz essence shine last & go gel lakove za nokte

shine last & go! gel lak za nokte 14 – do you speak love?

Inspiracija za letnji manikir uz essence shine last & go gel lakove za nokte

essence shine last & go! gel lak za nokte 16 – fame fatal

Ako ste ljubiteljka prirodnog izgleda, svetlije nijanse će noktima dati divan, prirodan sjaj i zdrav izgled. I upravo takva nijansa je essence shine last & go! gel lak za nokte 04- millennial pink.

Inspiracija za letnji manikir uz essence shine last & go gel lakove za nokte

essence shine last & go! gel lak za nokte 04 – millennial pink

Za večernje izlaske dodajte lak sa šljokicama u nijansi 23 party time  i spremni ste za zabavu.

Inspiracija za letnji manikir uz essence shine last & go gel lakove za nokte

essence shine last & go! gel lak za nokte – 23 party time

Beli lak je omiljen među trendsetericama širom sveta, a razlog je kontrast svetlog laka i tamnog tena. Nokti dolaze do izražaja i dobro pristaju uz preplanulost.

Inspiracija za letnji manikir uz essence shine last & go gel lakove za nokte

essence shine last & go! gel laku za nokte 33 – wild white ways

Iako su plava i zelena hladne boje, savršeno se uklapaju sa preplanulom bojom. Menta zelena, tirkizno plava, jarko plave nijanse su veoma poželjne. Nokti u ovim bojama sigurno neće ostati neprimećeni.. 

essence shine last & go! gel lak za nokte 76 – Frozen Mint

Crni lak za nokte daje vašim rukama iluziju svetlijeg tena i čini ih neodoljivima, a ističe se kao miljenik lepote kojeg obožavamo tokom cele godine.

essence shine last & go! gel lak za nokte 46 – black is back

Da bi vaš manikir bio postojan i podneo sve letnje izazove, ne zaboravite na osnovni i završni sloj.

Da bi se lak u boji savršeno zalepio za vaš nokat, morate mu obezbediti glatku površinu. essence ektreme poslednji osnovni sloj koji pored stvaranja savršene baze značajno produžava trajnost laka, brzo se suši i sprečava promenu boje noktiju. Ovaj osnovni lak bi trebao biti deo svakog manikira i pedikira!

essence extreme shine osnovni premaz je bezbojan i pokriva nokte zaštitnim slojem, sprečava ljuštenje, brzo se suši i stvara izuzetan sjaj. Nakon što ste nokat tretirali osnovnim premazom i lakom u vašoj omiljenoj boji, sačekajte da se nokat potpuno osuši i na kraju nanesite završni sloj. Izuzetna trajnost i sjaj gela su zagarantovani!

Uz ekpress suve kapi za brzo sušenje manikira lakom biće gotove za 60 sekundi! Osim što će se sa samo nekoliko ovih kapljica lak za nokte osušiti brzinom svetlosti, noktima i koži oko noktiju pružićete i dodatnu negu! Za to su zaslužni vitamin E i bademovo ulje! I ne treba vam ništa drugo ..

I sad kad ste nabavile sve neophodne essence shine last & go gel lakove za nokte i lakove za dodatnu negu pustite našti na volju i kreirajte mala umetnička dela na svojim noktićima. I obavezno se fotkajte i tagujte nas na Instagramu, spremamo iznenađenje za kreativce!