Hurricane imaju novu pesmu i spot “Do neba”
Devojke iz grupe Hurricane su apsolutno osveženje na domaćoj sceni i stekle su ogromnu slavu zahvaljujući tome što su odlučile da pevaju i na srpskom i na engleskom jeziku. Verujemo da vam je već poznato da grupu čine Sanja, Ivana i Ksenija koje su predstavljale Srbiju na Eurosongu – na Beoviziji su pobedile sa pesmom “Hasta la vista”, ali su morale da naprave novu pesmu jer se Evrovizija nije održavala 2020.godine. Na tom muzičkom takmičenju nastupile su sa pesmom “Loco Loco” i iako nisu ušle u top 3 ili top 5, za sve nas one su prave pobednice. Sada ove devojke imaju novu pesmu koja će biti apsolutni letnji hit, a zove se “Do neba”!

Naime, devojke su pre samo par dana objavile novu letnju numeru snimanu na tropskoj lokaciji, a devojke su izuzetno zavodljive i prelepe – ovaj spot više prikazuje njih kako poziraju dok u pozadini čujemo pesmu koja govori o ljubavi do neba: “Ja volim te do neba, neka me slome, lome, volim te do neba”. Ritam je izuzetno privlačan i iako nije pesma za igranje u klubu, definitivno je pun pogodak za odmaranje i uživanje.

”Do neba” je već u trendingu u mnogim zemljama i za 5 dana ima više od 2.5 miliona pregleda i čak 72 hiljade lajkova. Mislimo da će ova pesma koju imaju devojke zaista biti pravi letnji hit, pa vam preporučujemo da je poslušate i javite nam utiske.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Youtube