Leto nam je često sinonim za more, plažu, kupanje, sunce, bazen i slično, ali uz to verujemo da odmah pomislite i na gledanje filmova i serija koji će vas nasmejati i opustiti. Jedna od platformi koja vam pruža upravo takve mogućnosti jeste Netflix, za koji verujemo da ste svi čuli. Film koji ima tri dela i većina vas ga je zavolela (a i pisali smo o njemu) jeste “To all the boys I’ve loved before”, a sada se radi o još jednom teen izdanju, samo ovog puta o seriji – zove se “Never Have I Ever” i druga sezona ove teen serije dostupna je odmah!

U seriji se govori o Devi, koja je trenutno u srednjoj školi i “mora” da izabere svog dečka – ima veoma težak izbor, jer sa jedne strane ima Bena, pametnog momka koji je zaista mnogo voli, a sa druge strane Paxtona, momka koji je najkul i najlepši momak u školi i sve devojke ga žele. Tako Devi sa svoje dve najbolje drugarice odlučuje da napravi “Pros and Cons” listu, odnosno “Za i protv” listu za oba dečka, i tako odluči sa kojim će da bude.

Ipak, desiće se preokret kada Devi padne na pamet jedna luda ideja – da ima dva dečka u isto vreme. Da se podsetimo, ona oduvek sanja da ima kul dečka iz srednje škole, a da li će sve biti onako kako je zamislila kada bude imala čak 2 dečka? Na to pitanje još uvek nemamo odgovor, a dobijamo ga baš danas – jer je upravo izašla druga sezona “Never have I ever”. Mi vam preporučujemo da je odmah pogledate i javite nam utiske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Never Have I Ever (@neverhaveiever)


Autor: Arijana Đokić

Foto: ISABELLA B. VOSMIKOVA/NETFLIX