Kylie Jenner i Travis Scott su raskinuli još pre dve godine, odnosno 2019.godine, ali oni su u veoma dobrim odnosima zbog svoje ćerkice Stormi i vrlo dobro balansiraju to da Stormi odrasta sa jednakim prisustvom oba roditelja, što je zaista retkost kada se roditelji raziđu. Ipak, glasine da su njih dvoje ponovo zajedno donele su i glasine da možemo očekivati da malena Stormi dobije brata ili sestru, a izvor za HollyWood Life prenosi da je velika mogućnost da se to i desi!

“Kylie je oduvek govorila ljudima oko sebe da želi još jedno dete, brata ili sestru za Stormi. Kylie i Travis vole jedno drugo i roditeljstvo im ide dobro iako su razdvojeni, pa nije iznenađenje što ona želi još jedno dete sa njim. Takođe, ona sve to drži u privatnosti, kako niko ne bi znao takve stvari”- priča izvor.

”Njih dvoje imaju dosta hemije između sebe i posebnu vezu i takođe provode dosta vremena zajedno, mnogo više nego što to ljudi znaju, vezani su jedno za drugo. Iskreno, niko ne bi bio iznenađen da dobiju još jedno dete iduće godine” – poručuje izvor. Dakle, mogućnost da Stormi dobije brata ili sestru je velika, pa ni nas ne treba iznenaditi ako Kylie objavi da je u drugom stanju!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram