Nastup večeras: Tini Stoessel će biti deo Premios Juventud!
Tini Stoessel je pevačica koja ne staje i ne planira da stane! Ona vredno radi na svom četvrtom solo albumu koji će izaći krajem ove ili početkom iduće godine, a već je predstavila 3 singla koji su pravi hitovi. Martina poslednjih mesec dana svoj dom je iz Buenos Airesa “prebacila” u Majami, jer vredno radi na promociji svoje muzike tamo, a pored posla nađe vreme i da uživa na žurkama sa drugaricama, gde je na jednoj Fiesta Bresh žurci uspela da dođe do mikrofona i sa publikom otpevala svoje hitove “Fresa”, “22”, “Mienteme” i “2:50 remix”. To joj neće biti prvi put da peva nakon više od godinu dana pauze sa koncertima – ona večeras ima nastup na Premios Juventud dodeli nagrada!

Naime, Premios Juventud je dodela nagrada za sve zvezde koje govore španski jezik na poljima filma, muzike, sporta, mode i pop kulture koju prenosi televizija Univision. Tini je imala priliku da učestvuje na PJ dodeli još 2019.godine kao pratnja svom tadašnjem dečku Sebastianu Yatri, a sada je, po velikoj želji fandoma, i ona sama pozvana na dodelu.

Već je poznato da će pevačica nastupiti sa pesmom “Mienteme” koja je trenutno veliki hit širom Argentine, a na sceni će biti 16 plesača, 8 devojka i 8 muškaraca. Ovaj nastup moći ćemo da gledamo večeras u 02:00h ujutru po našem lokalnom vremenu. Zanimljivo je to što glasine kažu da će baš Sebastian predstaviti Tini večeras, ali ostaje nam samo da čekamo i vidimo šta će se zapravo dogoditi.


Autor: Arijana Đokić

Foto: Premios Juventud Instagram