Posle toliko vremena: Tini pevala uživo pred fanovima!
Korona virus koji je krenuo da vlada svetom još početkom 2020.godine doveo je do promene brojnih planova kada su svačiji životi u pitanju-iako je loše bilo svima (a mnogima i dalje jeste), verujemo da su pevači možda čak i najviše patili jer su mnogi od njih morali da otkažu sve svoje planove za budućnost. Na početku se verovalo da će ovaj virus trajati svega par meseci i onda će prosto nestati, ali situacija je postala mnogo gora. Sada postoje i vakcine što uliva nadu da će uskoro početi sve da se odvija normalno, naročito koncerti koje svi jedva čekamo. Jedna od zvezda koja je morala otkazati svoja tri preostala koncerta na Quiero Volver turneji bila je i Tini Stoessel, a ona je sada prvi put nakon toliko vremena nastupala uživo pred fanovima!

Naime, Tini je česta gošća na “Fiesta Bresh” odnosno na Bresh žurkama koje se održavaju u Buenos Airesu i Majamiju trenutno, a ukoliko pratite Tini znate da tamo ide sa drugaricama i ludo se provodi. Ona je trenutno u Majamiju, pa tamo i posećuje ove žurke, a na njima obično bude dosta Tininih kolega kao i fanova i ljudi koji nisu slavni, već dolaze samo da se zabave. U subotu veče Martina je uzela mikrofon u ruke i otpevala par svojih hitova nakon toliko mnogo meseci, odnosno više od godinu dana bez live nastupa.

Naravno, ovo nije bio koncert-ona se pridružila DJ-u na velikom stolu gde je sedela, stajala i igrala uz svoje hitove “Mienteme”, “2:50 remix”, “22” i “Fresa”, što je bilo dovoljno da se atmosfera podigne do maksimuma. Po Tininom izrazu lica da se primetiti da njoj sve ovo zaista nedostaje, pa mi jedva čekamo prave koncerte mlade pevačice.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram