Ludilo: Tini ima novu pesmu sa Lolom Indigo i Belindom!

Martina Tini Stoessel je zvezda koja zaista ne staje i non stop “čašćava” publiku novom muzikom. Ona voli da se oprobava u najrazličitijim žanrovima i nekako joj sve ide, te zato retko kada odbija da se pronađe u pesmama sa drugim izvođačima koje možda nisu ono što ona svakodnevno peva. Ovog puta je Tini udružila snage sa dve Španjolke, Lolom Indigo i Belindom kako bi napravile apsolutnu “girl power” himnu, te su zajedno radile na pesmi koja je pravo ludilo – “La niña de la escuela” koja se nalazi na Lolinom albumu “La niña”. Sama pesma kao i ceo album Lola je sinoć predstavila u 00:00h po našem lokalnom vremenu, pa hajde da vidimo šta vam sve možemo reći o pesmi!

Sve tri devojke nose vrišteće pink kombinacije – Tini nosi zavodljivi i veoma kratak kombinezon, Lola menja dve kombinacije, dok Belinda takođe nosi samo jednu kao Tini. U spotu možemo videti i tri devojčice koje glume tri pevačice iz doba u školskim klupama i one igraju zajedno na školskoj sceni. Sama pesma govori o dečku koji ih je ostavio jer su bile “bezveze” u školskim danima i nisu bile veoma popularne i lepe, a sada kada su postale lepotice on ih želi, ali ih neće dobiti!

Što se samih pregleda tiče, moramo priznati da ne teku najsjajnije-za devet sati pesma ima nešto više od 670 hiljada pregleda, što je znatno manje od Tininih prethodnih izdanja koji za svega par sati sakupe i preko milion pregleda. Ipak, to možemo povezati sa činjenicom da je Lolina muzička kuća Universal objavila pesmu slučajno pre nego što je trebala da izađe na Spotify platformi, pa ljudi prosto nisu imali želju da gledaju spot jer su prosto čuli pesmu pre nego što su je obrisali sa platforme. Nama bi bilo veoma žao da se ova pesma koja je definitivno pravo ludilo (u dobrom smislu te reči) ne proširi i ne čuje na šire staze, jer zaista nosi dobru poruku.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter