Sprema se hit: Tini najavila novu pesmu, stiže 2.jula!

Martina Stoessel se trenutno nalazi u Majamiju gde snima novu muziku ali i provodi vreme sa drugaricama i apsolutno uživa! Ona je prošlog puta na Floridi snimila novi spot i iako su svi mislili da je to spot za pesmu sa Manuel Turizom, ispostavilo se da je u pitanju pesma sa još dve devojke – Belindom i Lolom Indigo. Naime, Tini nam sada sprema pravi hit i girl power pesmu “La niña de la escuela” sa obe umetnice u sklopu Lolinog albuma “La niña”, a pesmu slušamo već u petak!

Da vas uvedemo u priču – o ovoj pesmi već se znalo od ranije zbog same trackliste koju je Lola objavila, ali se pre par dana dogodio incident, odnosno Universal Music sa kojim sarađuje Lola slučajno je objavio pesmu na Spotify servisu, a ona nije trebala da izađe pre 2.jula, odnosno objave albuma. To je sve uticalo da se iznenađenje u vezi pesme pokvari, ali fandom je veoma iznenađen zbog spota koji stiže u petak veče.

Kao što se da primetiti po kratkom tizeru, sve je u roze-tirkiznim nijansama što ukazuje na još jednu “girl power” himnu, a naziv pesme (“La niña de la escuela”) možemo prevesti kao “Školska devojka” pa verujemo da je ovaj trio spremio fantastičnu numeru! Možemo sa sigurnošću najaviti da se veliki hit kuva i sprema, te se dobro pripremite za petak!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo