Iznenađenje: Ariana Grande najavljuje novi parfem
Pored toga što je pevačica Ariana Grande veoma konstantna i redovna na muzičkom polju i sceni, ona svoju ljubav i mir pronalazi i u drugim stvarima, a jedna od njih su parfemi. Ukoliko pratite Ari onda ćete znati da skoro svake godine možete očekivati po parfem koji će ona izdati, i obično su svi vezani za neki od njenih singlova ili albuma. Ona iza sebe ima parfeme “R.E.M”, “Ari”, “Cloud”, “Moonlight”, “Frankie”, “Sweet like candy”, “thank u next” (podsetite nas ukoliko smo neki zaboravili). Ovog puta pevačica je napravila pravo iznenađenje najavivši svoj novi parfem koji će nositi naziv “God is a Woman”, inspirisan njenom istoimenom pesmom!

Naime, ovaj parfem biće dostupan 29.jula onlajn a u Ulta Beauty radnjama 1.avgusta, međutim, fandom brine kako će doći do parfema-i to ne samo fandom odavde, već svako ko nije iz Amerike, jer Ulta ne radi van granica Amerike. Ipak, nadamo se da će Arianin tim uočiti to, te se potruditi da parfem bude dostupan i u Evropi, jer bi definitivno bilo čudno da mega zvezda poput Ari svoj proizvod prodaje samo na jednom mestu.

Kad smo kod samog parfema, kao što smo i navikli od Ari-bočica je neobičnog, ali svedenog dizajna. Ceo koncept je baziran na cveću u lila-belim nijansama i sve je veoma neutralno, pa je takva i sama Ari na promo fotografijama-ona leži u cveću u haljini lila boje sa veoma neutralnom šminkom. Takođe, sam parfem je napravljen sa veoma prirodnim sastavom, vegan je i nije testiran na životinjama-baš onako kako Ariana voli i praktikuje. Ona je definitivno napravila pravo iznenađenje, a još veće bi bilo da bude dostupan i u Evropi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram