Najveća tinejdž senzacija današnjice, južnokorejska grupa Blackpink slavi petogodišnjicu svog postojanja prikazivanjem filma „Blackpink The Movie“ širom sveta, dok će u Srbiji obožavaoci film moći da pogledaju u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima 4. avgusta od 19 časova. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS. 

„Blackpink The Movie“ je poseban poklon za sve Blinks – fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama. Blackpink, čije su članice, Jisoo, Jennie, Rose i Lisa svake godine imaju sve više fanova od osnivanja grupe 8. avgusta 2016. godine.

 Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu BLACKPINK-a, poput „The Room of Memories“-  momenat deljenja pet godina uspomena od BLACKPINK-ovog debija;  „Beauty“ – snimke sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i „Exclusive Interviews“ sa porukama za sve obožavaoce. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLΛƆKPIИK (@blackpinkofficial)

U nastavku gledamo prepoznatljivu pozornicu BLACKPINK-a, čiji nastupi prevazilaze nacionalnost i pol i koje su osvojile svet izvanrednim izvođenjem, a svi obožavaoci će uživati u filmu u bioskopskoj sali.

 Sva sećanja, oduševljenja na sceni i njihovi blistavi trenuci proteklih pet godina, zamotani su kao ,,poklon za sve obožavaoce“ u „Blackpink The Movie“.

„THE SHOW“ (2021), „IN YOUR AREA“ (2018) i još desetak hit pesama s BLACKPINK-a deo su ovog filma i obožavaocima  će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su deo koncerta.

Blackpink – 5th Anniversary (zvanični yt kanal)  –  https://youtu.be/Shhlj3QVGpI