Zablistala: Tini Stoessel oduševila nastupom na Premios Juventud!
Tini Stoessel je u vrtoglavom usponu svoje karijere! Nakon što je objavila čak tri letnja hita, ona prethodnih mesec dana provodi u Majamiju radeći na četvrtom solo albumu koji će predstaviti već početkom iduće godine, ali to nije sve – pevačica je sinoć bila na Premios Juventud dodeli nagrada gde je zaista zablistala! Premios Juventud je dodela nagrada u sferi pop kulture, muzike, sporta, filma i ima zaista specifične kategorije. Ovaj događaj sinoć pratio je ogroman broj ljudi, a Tinisti su oduševljeni nastupom njihove ljubimice.

Tini se prvo pojavila u kratkoj srebrnoj haljini sa tamnim čizmama na štiklu, i tu elegantnu kombinaciju upotpunila je nakitom i visokim konjskim repom, dok je za nastup nosila vrlo eksplozivnu, neobičnu bebi plavo – srebrnu kombinaciju uz koju je ukombinovala patike brenda Nike! Preko celog kostima pisalo je “TINI”, a pevačica je izvela pesmu “Mienteme” uz čak 16 plesača na sceni.

Ova dodela nagrada okupila je brojne latino izvođače poput CNCO, Sebastian Yatra, Karol G, Anitta, Ricky Martin i sličnih, pa je ovo zaista savršena prilika za Tini da se pokaže celom svetu i da je veliki umetnici zapaze. Što se samog nastupa tiče, Tinita je napravila zaista bombastičan nastup jer je ubacila mnoge efekte u pesmu “Mienteme” i zablistala na sceni, što zaista daje utisak velike svetske zvezde.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram