Kim Kardashian se pojavila na Kanyeovom eventu
Kim Kardashian i Kanye West odlučili su da stave tačku na svoj brak koji su sklopili 2014.godine u januaru 2021.godine. Od tada, vesti o razvodu ove dve zvezde nisu se stišavale, pa smo imali priliku da pročitamo (ali i prenesemo) brojne glasine, koje mogu, a i ne moraju biti tačne. Bivši supružnici odlučili su da ostanu u kontaktu kako bi njihova deca rasla zdravo, uz dva roditelja, a nakon što je Kim spomenula Kanyea na svom Instagramu, sada se pojavila i na njegovom posebnom događaju!

Naime, 22.jula Kim je odlučila da svojim avionom odleti u Atlantu kako bi se pojavila na Kanyeovom događaju koji je zapravo slušanje njegovog novog albuma, tačnije desetog studijskog albuma DONDA, i događaj je održan u Mercedes Benz Stadiumu. Ona je na događaj došla u vatreno crvenoj kombinaciji i, naravno, sa njom su bila i njena i Kanyeova deca, uz njenu sestru Khloe Kardashian.

Zanimljiva informacija jeste to da je Kanye pozvao Kim pre objavljivanja albuma da je upita da li sme da objavi pesmu o njihovom braku: “Kanye zaista poštuje Kim, i nije hteo da piše previše ličnu pesmu o njoj, ali je opet osetio potrebu da je pita da li sme da objavi takvu pesmu”.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram