Khloe Kardashian otkriva koji bi savet dala sebi u prošlosti
Ovaj tekst započećemo činjenicama – niko nije savršen i svi pravimo greške, naročito u mladosti kada još uvek izgrađujemo sebe kao kompletne ličnosti i figure, te još nismo svesni svega i to je sasvim okej i normalno. Toga je svesna i 37-godišnja Khloe Kardashian koja je skoro pričala o tome kako odgaja svoju ćerku koja je crnkinja. Sada rijaliti zvezda i biznismenka otkriva koji bi savet dala mladoj sebi, odnosno sebi u prošlosti.

Khloe je na Tviteru dobila pitanje koje glasi “Koji savet bi dala sebi u prošlosti?” a ona otkriva sledeće: “Imala bih toliko saveta da dam sebi u prošlosti, ali jedan koji bih dala jeste da živim za sebe. Pokušaj da ne živiš za očekivanja drugih ljudi naročito kada oni ne žive kao ti, odnosno kada imaju drugačije navike. Fokusirajte se na sebe i sopstvenu sreću, jer sve ostalo će vas i te kako pritiskati i neće biti bitno u budućnosti”.

Takođe, ona je bila upitana i šta je po njoj “ključ za sreću”, a Kardashianka je odgovorila kratko: “Stvorite svoju sopstvenu sreću”. Mi samo imamo da poručimo da je Khloe dala savete zlata vredne!

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram