Khloe Kardashian govori o tome kako odgaja svoju ćerku
Deca Kardashian – Jennera su pravi srećnici ne zbog toga što imaju sve što požele, već i zbog toga što imaju ogromnu porodicu (naročito tetke). Ovog puta pišemo o Khloe Kardashian i njenoj ćerkici True koju ima sa sada bivšim mužem Tristan Thompsonom, i Khloe govori o tome kako razgovara sa svojom ćerkom o tome kako u svetu postoji rasizam, naročito jer je ona crnkinja i Khloe je bitno da True razume i u najmlađim godinama kakav je svet i da će je možda gledati “ispod oka” jer ima “drugačiju” boju kože od ostalih.

”Uvek ću se truditi da učim što više i da radim najbolje što mogu kao njena majka i sigurno da ne gledam ljude po boji kože. Želim da moja ćerka True bude uključena u sve aktivnosti, ali da bude svesna raznolikosti. Ne želim da živi u ‘balonu’ sa razmišljanjem da zato što ima ovako privilegovan život nema bojazni za nju, želim da vidi i drugu stranu svega” – govori Khloe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Takođe, zvezda kaže da je izuzetno zahvalna svom pokojnom ocu Robertu Kardashianu jer je njoj i njenoj braći i sestrama pokazao kako život zaista izgleda.

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram