Studio Sony Pictures je već nekoliko puta pomerao prikazivanje Escape Room 2: Bez izlaza zbog pandemije korona virusa. Nastavak psihološkog trilera Escape Room iz 2019. godine konačno stiže 19. avgusta u bioskope širom zemlje!

Nova priča u fimu Escape Room 2: Bez izlaza prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri. Film u sebi ima elemente ranije izašlih horora kao što su filmovi The CubeSaw ili Cabin in the Woods. 

Režiju potpisuje Adam Robitel, scenario su napisali Vil Honli, Oren Uzel, Maria Melnik i Daniel Tač. Glavne uloge u filmu tumače Tejlor Rasel, Logan Miler, Indija Mur, Holand Roden i Karlito Olivero.

Prvi film Escape Room snimljen je sa budžetom od samo 9 miliona dolara, a širom sveta je zaradio 155 miliona dolara.
 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sony Pictures (@sonypictures)

Ljubitelji psiholoških trilera biće u prilici da gledaju od 19. avgusta u bioskopima zamršene zagonetke i uzbuđenja u sobi za beg koje je postavio reditelj Adam Robitel.
Foto: Sony Pictures press