Nakon fantastičnog uspeha debitantskog singla „Leave the Door Open“ duo Silk Sonic, koji čine Bruno Mars i Anderson .Paak, objavio je letnji slow jam pod nazivom „Skate„.

Silk Sonic nastavljaju sa plasiranjem pesama koje su duboko inspirisane soul i R&B klasicima, dokazujući da takva vrsta emocije i zvuka u ova brza, instant, vremena može da komunicira sa (neočekivano) širokim auditorijumom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruno Mars (@brunomars)

U režiji spota učestvovao je i sam Bruno Mars, dok je ekipa plesača izvela fantastičnu koreografiju na rolšuama. Kompletan ambijent odiše atmosferom iz sredine sedamdesetih godina prošlog veka, što je u savršenom skladu sa zvukom i temom pesme „Skate“.

Na ideju o zajedničkom projektu Bruno i Anderson su došli tokom turneje za Marsov poslednji album „24K Magic“, 2017. godine. U vreme izolacije, izazvane globalnom pandemijom, oba muzičara su imala vremena na pretek pa su se pozabavila temama na kojima su svojevremeno zajedno radili.

Prethodni singlLeave the Door Openje bio na vrhu zvanične američke liste singlova. Duo Silk Sonic je osvojio BET Award u kategoriji „Najbolji bend“ a publiku je oduševio lajv izvođenjem na poslednjoj dodeli Grammy nagrada.

Javite nam kako vam se dopada nova pesma dvojca Silk Sonic.

Foto: Harper Smith