Tu su i dokazi: Tini Stoessel i Sebastian Yatra provode vreme zajedno!

Tini Stoessel i Sebastian Yatra apsolutno ne staju, svako na svom muzičkom polju. Ukoliko ne znate (a teško da ne znate) oni su u periodu od 2019. do marta 2020.godine bili u vezi koja je opčinila ceo svet, jer su se zaista iskreno voleli i to se moglo videti i osetiti. Ipak, korona je poremetila mnoge planove, a kako je Tini morala ostati u rodnoj Argentini, a Seba u Kolumbiji, bilo je nemoguće da se vide, pa je sve to uticalo da dođe do raskida. Nakon više od godinu dana od raskida, Yatra i Tinita su se ponovo našli zajedno prvo na žurci koju je organizovao Seba sa Mau y Rickyjem, a onda i na Premios Juventud dodeli nagrada. Ipak, pored toga, izgleda da su se oni i privatno nalazili i družili, a tu su i dokazi!

Kada je bivši par na nagradama Premios Juventud upitan o svom odnosu, oboje su imali sličan odgovor: “Trudim se da ostanem u dobrom odnosu sa osobama koje su mi značile mnogo nekada i naučile me mnogo”-rekao je Seb, a Tini je prozborila: “Imamo lep odnos, ne čujemo se toliko privatno, ali ako se nađemo na istom mestu u isto vreme družićemo se i pozdraviti”. Fandom ovo izuzetno podseća na njihove izjave iz 2019.godine kada su poricali svoju vezu!

Nakon Premios Juventud dodele izgleda da su se svi skupili u kući influenserke i pevačice Lele Pons, a dokazi pokazuju da su se i sutradan videli na brodu zajedno. Deluje da je na brodu bio Sebastian, Lele, još par drugova i drugarica, kao i Tinina asistentkinja Josefina i Tinin najbolji drug i gitarista Pancho. Velika je mogućnost da je i Tini bila tamo, jer su Pancho, Jose i Tini non stop bili zajedno.


Tini se trenutno nalazi u Argentini i tamo će biti još malo, pa će se opet vratiti u Majami. Da li su oni zajedno ili ne teško je reći, ali fandom čvrsto veruje u Sebastini povratak. Šta vi kažete, da li ima šanse da se oni ponovo vrate kao par?

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram