Camila Cabello kaže da joj treba predah od društvenih mreža

Camila Cabello se poslednjih nekoliko meseci često nalazi na meti hejtera i kritičara zbog nekoliko kilograma koje je dobila. Sada je u jednom intervjuu spomenula kako je zahvalna na prilici da se putem svojih profila na društvenim mrežama obrati publici te da iskaže svoje mišljenje, ali nekada joj ipak treba predah od virtuelnog sveta.

Camila je nedavno na svom TikTok profilu objavila video u kojem se obratila svim hejterima koji je napadaju mesecima unazad zbog viška kilograma koje je dobil jer kako je izjavila uživa u životu.

@camilacabelloi luv my body

♬ original sound – Camila Cabello


Spomenula je kako smatra da je body shaming nezdrav za društvo te da je kod žena potpuno normalno da imaju obline, celulit i strije kao što ih ima i ona sama.Time je, na neki način, zaključila raspravu i malo smanjila galamu koja se diže na društvenim mrežama zbog njenih kilograma, ali i zbog optužbi da ona ne odgovara svom dečku, Shawnu Mendesu, upravo zato što je nabacila nekoliko kilograma viška.

Sada je otišla korak dalje te je u intevjuu za jutarnju emisiju Lorraine UK rekla kako zaista treba predah od društvenih mreža bez obzira na to što je zahvalna što se upravo tamo može obratiti svoj publici i obožavaocima.

„Juče sam imala slobodan dan i jednostavno sam sebi rekla da danas ne mogu biti na društvenim mrežama.Primećujem da mi to ubrzava mozak i da nekada je sve što ti treba samo odmor“ – izjavila je Camila za Lorraine UK.

Očiglrno je da je pevačica pod velikim pritiskom javnosti zbog niza različitih faktora, od izgleda, do javne veze sa slavnim pevačem, a i sama je priznala kako ima osećaj da javnost stalno kontroliše poznate te da se oni moraju nositi s ogromnim pritiskom kao slavne osobe.