Tini Stoessel o raskidu sa Sebastianom: Bilo je tužno i bolno!
Tini Stoessel i Sebastian Yatra bili su ubedljivo najvoljeniji par Latinoamerike, i njihove karijere su cvetale zajedno uz njihovu strastvenu ljubav u 2019.godini, kada su bili zajedno i potvrdili svoju vezu. Ipak, sredinom 2020.godine, dok je pandemija korona virusa bila u punom jeku, Sebastini par je raskinuo, odnosno Yatra i Martina raskinuli su zbog distance koja ih je zadesila. Od tada pitanja jedno o drugome se ne smiruju, a sada je Tini odlučila da kaže malo više o raskidu sa Sebastianom, te otkrije kako je to prebolela.

”Što se tiče mog odnosa sa Sebastianom, zaista je tužno jer nismo bili u mogućnosti da stavimo tačku na našu vezu lice u lice, i nije samo do toga što smo morali da je završimo na distanci, već je i pandemija bila u punom jeku. Za mene je to bilo veoma tužno i bolno, ali u isto vreme naučilo me nečemu”-priča pevačica o raskidu.

Uz to, Tini poručuje: “Dolazak u Buenos Aires me zbližio sa prijateljima, i kontakt i druženje sa njima me čini srećnom. Pokušavam da na sve iz prošlosti gledam sa pozitivne strane”.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram