Dove Cameron najavljuje novu turneju po Americi
Dove Cameron je zvezda za koju verovatno svi znate, ali se o njoj ne piše nešto previše. Ona nije aktuelna u medijima koliko je bila pre, ali to ne znači da nećemo pisati o Dove kada najavi neki bitan događaj, poput ovog sada. Kao što vidite po naslovu, ona sada najavljuje kratku muzičku turneju po Americi koja kreće veoma uskoro!

Naime, turneja nosi ime “An evening with Dove Cameron” odnosno “Veče sa Dove Cameron” i održaće se tokom tri večeri u gradovima Čikago, Njujork i Los Anđeles. Iako još nema puno informacija, pretpostavlja se da će Dove izvesti neke singlove poput “Lazy Baby” i “Taste of You”.

Kao što možete vidite na njenoj objavi na Instagramu ispod, mini turneja u Americi kreće uskoro, odnosno počinje 4. oktobra u Čikagu, zatim se nastvalja 6. oktobra u Njujorku i  zavšrava se 10.oktobra u Los Anđelesu. Karte su puštene u prodaju danas, na petak 13 a mi sa nestrpljenjem očekujemo nove pesme mlade umetnice i najavu nove turneje što da ne i evropske!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOVE (@dovecameron)

A sada da vas pitamo, kada bi kojim slučajem Dove Cameron pravila turneju i došla negde u naš region, da li biste išli na njen koncert?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram