Ko je momak sa kojim se ljubi Tini Stoessel?
Tini Stoessel je poznata po tome da pesme i muziku generalno izbacuje kao na traci, da ne stignemo ni da vam pišemo o svemu što je ona pripremila. Pored pesme “Školska devojka” koju je uradila u kolaboraciji sa Lolom Indigo i Belindom, ona sprema i dva koncerta – jedan uživo, u Španiji, koji će se održati pred gomilom fanova sredinom septembra i streaming iskustvo ponovo na Claro platformi krajem novembra. Pevačica uvek nađe način da privuče pažnju medija, čak i onda kada joj to nije u planu. Ovog puta ona je mudro ćutala dok nije objavila nove fotografije i videe koji su zaintrigirali sve, i postavlja se jedno pitanje – ko je momak sa kojim se ljubi Tini na tim videima i slikama? Evo odgovora!

Naime, Tini već duže vreme govori o saradnji sa pevačem iz Kolumbije, Manuelom Turizom, i odavno se zna da je kolaboracija predviđena za mesec avgust, međutim, nismo znali detalje odnosa Martine i Manuela. O čemu je zaista reč – Manuel je prvi sam otkrio da ima kolaboraciju sa Tini sa emodžijima “??” pa rekao i da je naziv “Maldita Foto” (Prokleta fotografija). Odavno već govori da je Tini divna osoba za saradnju, ali nismo znali intimnije detalje koje sada imamo.

Pre par večeri, pevačica i pevač objavili su prve tizere / promo fotografije za pesmu, te je Tini objavila video bez zvuka gde je Manuel mazi, a on je objavio sliku na kome izgledaju zaista kao momak i devojka, odnosno kao par – na slici se oni ljube! Ovo možemo da tumačimo na više načina – ili poručuju da će pesma i spot biti odlični, ili žele da privuku pažnju, ili zaista ima nečega među njima. Ipak, ostaje nam još malo da saznamo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tini (@tinistoessel)

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram