Bombastično: Tini Stoessel predstavila novu pesmu!
Tini Stoessel je pevačica koja zaista voli da eksperimentiše kada je muzika u pitanju – ona stalno objavljuje novu  muziku koja je drugačija od prethodne, i uvek iznenadi fandom. Pored toga, ona je zaista redovna što se pesama tiče, pa fandom na svakih mesec dana, a čak i kraće, može očekivati novu muziku. Tinita je ovog puta objavila nešto zaista bombastično – numeru koju ćete obožavati, a zove se “Maldita Foto”!

Ako nas pratite, onda već i znate da je ovo kolaboracija sa Manuelom Turizom, a Tini i Manuel su dosta intimni u samoj pesmi. Oni glume par, pa ima dosta intimnih scena. Uz to, sama pesma prevodi se kao “Prokleta fotografija” i oboje su rekli da je ovo “tužna pesma veselog ritma”, što je možda i dobitna kombinacija trenutno.

Naime, u spotu se radi o bivšem paru koji glume Tinita i Manuel, i posle nekog vremena oni se sretnu u kafiću i to saznaju samo zbog fotografije: “Još jedna noć bez tebe, ne znam kakav je osećaj spavati, prokleta fotografija koja me podseća da više nema nas”-pevaju muzičari. Sve ovo zaista odaje utisak da je bombastično, ali i veoma uspešno – za 6 sati pesma je došla do čak 1.3 miliona pregleda!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram