Camila Cabello iskreno: Bilo bi glupo da mi Shawn glumi princa!
Camila Cabello i Shawn Mendes su već godinama omiljeni mladi par, a to su bili čak i pre nego što su zaista bili zajedno. Naravno, kao što već verovatno i znate, veze u Holivudu veoma teško opstaju, naročito zbog ogromnog pritiska javnosti, hejta i glasina koje kruže svakodnevno, ali Camila i Shawn su ubedili svet da je moguće imati zdravu vezu čak i ako ste mega zvezde. Kao što verovatno i znate, Cam glumi u novoj verziji “Pepeljuge” pa je sada iskreno govorila o tome da bi joj bilo glupo da Shawn glumi princa u takvom filmu.

“Prvi put kada sam ja odgledala film bilo je na Zoomu i Shawn je bio sa mnom takođe, gledali smo zajedno i bilo je zaista zabavno. Mnogo ga volim, a i napravio mi je iznenađenje na snimanju, jednom prilikom je došao na set. Mnogo me podržava od samog početka i izuzetno mi je drago da sam okružena ljudima koji me podržavaju”- priča pevačica.

”Bilo bi mi glupo i čudno da je Shawn tumačio ulogu princa, jer mi je on dečko (inače ulogu princa igra Nicholas Galitzine). Ali on je zaista najbolji i mislim da se mnogo podržavamo međusobno i volimo da provodimo vreme zajedno”- iskreno zaključuje ona.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram