Camila Cabello otkriva: Shawn i ja se nismo verili!

Shawn Mendes i Camila Cabello su zvezde koje zaista uspevaju da održe svoju vezu i da sačuvaju ljubav uz sav pritisak javnosti, glasine i komentare koje dobijaju, što je zaista prava retkost danas. Camila i Shawn su oboje pevači, veoma uspešni, a Cam je skoro dobila ulogu i snimila rimejk “Pepeljuge” (o tome čitajte ovde). U jednom od svežijih intervjua, ona je govorila o tome da li je verena, jer je prsten koji nosi zbunio sve, a Camila otkriva da ni ne zna na kojoj se ruci nosi verenički prsten, i da nije verena!

Naime, glasine da su Shawn i Camila vereni krenule su od kada je Camila počela da nosi dijamantski prsten na svojoj ruci, i to na prstu na kome se nosi verenički prsten! O tome je odlučio da je upita slavni voditelj Jimmy Fallon, i upitao je zaista direktno: “Da li te je Shawn Mendes pitao da se udaš za njega?”, na šta je Camila odgovorila: “Ne, nije. I nisam verena”.

“Zaista, ali zaista ne znam na kojoj ruci se nosi verenički prsten, pa tako ponekad slučajno stavim prsten na ‘pogrešnu’ ruku, odnosno ruku na kojoj se nosi verenički prsten. Želela bih da me ti naučiš na kojoj ruci se nosi. Moji roditelji su venčani i oboje su izgubili svoje prstenje, pa mama nije mogla da me nauči na kojoj ruci da nosim prsten”-otkriva Camila.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram