Pogledajte: Stigao trejler “Pepeljuge” sa Camilom Cabello

Camila Cabello je zaista prava princeza, sada u svakom smislu te reči! Kao što već verovatno i znate, mlada pevačica je dobila priliku da glumi u modernoj verziji “Pepeljuge”, i to je dobila glavnu ulogu, što će zaista značiti njenoj glumačkoj karijeri koja započinje ovom ogromnom ulogom, koja je zaista velik zalogaj. Sada imamo priliku da vidimo i prvi trejler za film koji zaista deluje fantastično (i izlazi 3.septembra na Prime Videu), a pogledajte ga i vi!

Trejler je zaista dosta sličan originalnoj, “staroj” verziji Pepeljuge: Princ (Nicholas Galitzine) će održati bal da nađe suprugu za sebe, a Pepeljuga (Camila Cabello) želi da ide, dok joj zla maćeha i zle polusestre uništavaju haljinu kako ne bi otišla na bal. Ipak, pojavljuje se dobra vila (Billy Porter) koji pretvara jednu od Pepeljuginih kreacija haljina u stvarnost, i ona takva ode na bal.

Ova verzija je drugačija po tome što Pepeljuzi nije u interesu da bude princeza, već da bude modni dizajner i stvara haljine, te otvori svoju prodavnicu. Takođe, u trejleru primećujemo i da je smotana! Uz to, ovaj film sadržaće muziku koju je stvarala Camila uz Idinu Menzel koja glumi maćehu. Ipak, da ne otkrivamo više – pogledajte trejler i pišite nam utiske.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo (Amazon Prime)