Otkrivamo detalje novog filma u kom glumi Victoria Justice!
Victoria Justice je glumica i pevačica, mada je godinama više okrenuta ka glumi, pa muziku nije objavljivala skoro deceniju. Ipak, muzika će uvek biti u njenom srcu, ali gluma je nešto gde je imala velike uspehe, naročito u Nickelodeon-ovom izdanju “Victorious” gde je tumačila glavnu ulogu, Tori Vegu. Iako je u tom periodu bila naročito slavna, sve je to splasnulo sa godinama, međutim, sada je možda pravo vreme da se vrati na glumačku scenu jača nego ikada, a uz to stekne još veću slavu – otkrivamo sve što znamo o njenom originalnom Netflixovom filmu, “Afterlife of the Party”.

Naime, “Afterlife of the Party” je Netflixova originalna komedija u režiji Stephena Hereka i napisana od strane Carrie Freedle, koja izlazi na Netflix u četvrtak, 2.septembra. Kako se navodi, Victoria je pre ove uloge dobijala sve manje uloge koje nisu bile od velikoj značaja za njenu karijeru, a ova uloga joj može doneti veliku slavu. Takođe, ovo će biti njen prvi put da glumi u Netflixovom filmu.

Što se tiče radnje filma, otkrivamo da se radi o devojci Cassie koja doživi najveću grešku na žurci ikada, ona umire tokom svoje rođendanske nedelje. Na njeno iznenađenje, dobija drugu šansu da popravi stvari na zemlji, da se poveže sa svojim voljenim osobama i što je najvažnije – da dokaže da je vredna ulaska u veliku VIP sobu na nebu. Radnja filma čini se dovoljno interesantna da postane pravi hit, a to ćemo saznati kroz par dana!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram