Nakon godinu dana od inicijalne najave, Drake je konačno objavio novi album pod nazivom „Certified Lover Boy“! Na ovom studijskom izdanju se nalazi dvadeset jedna nova numera, a za naslovnicu je bio zadužen poznati britanski umetnik Damien Hirst.

Album nam donosi mnogobrojne kolaboracije sa muzičkim zvezdama kao što su JAY-Z, Future, Travis Scott, Lil Wayne, Young Thug, 21 Savage, Ty Dolla $ign, Kid Cudi, Rick Ross, Lil Baby… Ni među muzičkim producentima nisu manja imena, pa su na ovom izdanju radili Noah „40“ Shebib, Oliver El-Khatib, Metro Boomin, PARTYNEXTDOOR, TM88, OG Ron C, Vinylz i Nineteen85.

Iako je „Certified Lover Boy“ nastavak izdanja „Scorpion“ iz 2018. godine, Drake je u periodu između ova dva albuma predstavljao nove materijale. Prošle godine je objavio izdanje „Dark Lane Demo Tapes“, a u martu ove godine je predstavio EP pod nazivom „Scary Hours 2“. Ova, kao i ostala izdanja, možete slušati na svim streaming platformama.

„Certified Lover Boy“ tracklist

Champagne Poetry

Papi’s Home

Girls Want Girls ft. Lil Baby

In The Bible ft. Lil Durk & Giveon

Love All ft. Jay-Z

Fair Trade ft. Travis Scott

Way 2 Sexy ft. Future & Young Thug

TSU

N 2 Deep ft. Future

Pipe Down

Yebba’s Heartbreak

No Friends In The Industry

Knife Talk ft. 21 Savage & Project Pat

7am On Bridle Path

Race My Mind

Fountains ft. Tems

Get Along Better ft. Ty Dolla $ign

You Only Live Twice ft. Rick Ross & Lil Wayne

IMY2 ft. Kid Cudi

Fucking Fans

The Remorse

Izdanje „Certified Lover Boy“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://drake.lnk.to/clb

Foto: Universal Music Serbia