Da li je istina? Novinar kaže da su Tini i Sebastian u vezi!
Tini Stoessel i Sebastian Yatra su veoma voljeni i cenjeni umetnici u Latino Americi, pa je njihova ljubavna veza bila toliko praćena u svetu da im je bukvalno karijera non stop cvetala u periodu kada su bili zajedno. Ipak, korona je pokvarila mnoge planove, pa je i udaljila Sebu i Martinu što je rezultiralo, kako Tini kaže, bolnim raskidom. Međutim, kako je situacija u svetu sada barem malo bolja i putovanja su omogućena, već par meseci kruže glasine da su se Sebastian i Tini vratili, što zaišta može biti istina, jer su više puta viđeni zajedno u istom društvu. Sada novinar tvrdi da su njih dvoje ponovo u vezi!

Naime, novinar iz Argentine, Angel de Brito je na svom storiju postavio opciju za pitanja, gde je dobio gomilu pitanja vezanih za mnoge sfere, pevače i glumce, a u toj gomili pitanja našlo se i, naravno, pitanje o pevačici i pevaču Tini i Sebastianu, koji su nekada bili par. Fandom je bio znatiželjan da li su oni ponovo zajedno, a Angel tvrdi da jesu!

”Tini i Sebastian su se vratili?”-glasilo je pitanje, a novinar je kratko odgovorio: “Da, izgleda”. Ipak, sada se postavlja pitanje – da li je ovo istina? Može biti, jer zaista ima mnogo znakova koji ukazuju na tako nešto. Više o tome imaćemo priliku da utvrdimo sutra na CCME festivalu, gde nastupa i Tini a i Yatra. Do tada, moramo biti strpljivi!