Spektakl: Tini Stoessel nastupila na festivalu u Madridu!
Koncerti su nešto što je apsolutno svima nedostajalo, jer od marta 2020.godine sve se otkazalo zbog početka korona virusa. Tini Stoessel je u tom periodu bila na evropskoj turneji, i ostala su joj još 3 koncerta do završetka druge solo turneje, Quiero Volver, a to su bili koncerti u Briselu, Madridu i Argentini. Koncert u Madridu zatvorio bi evropsku turneju, a koncert u Movistar areni zatvorio bi celu turneju, međutim, posle toliko pomeranja datuma, koncerti su se i u potpunosti otkazali. Ipak, nakon skoro 2 godine Tini je ponovo u Evropi i to lepim povodom – da nastupi na Coca Cola Music Experience festivalu u Madridu, što se dogodilo sinoć, a pevačica je zaista napravila spektakl.

Naime, Tini je trebala da nastupi sinoć u 20:30h, međutim malo je kasnila, te je nastupila tek blizu 21h. Ipak, nastup je bio apsolutno vredan čekanja – Tinita je izašla na scenu u šarenoj Gucci kombinaciji koja daje podršku LGBT+ populaciji (što je posebno oduševilo fandom), i napravila pravi spektakl. Koncert je trajao oko pola sata, nastupivši prvo sa isečkom iz pesme “Duele”, zatim je prešla na “Fresa” pa “22”, da bi posle otpevala baladu “Un Beso En Madrid” i “Maldita Foto”, pa se vratila na energičnije numere “2:50 remix”, “La niña de la escuela” i završila koncert sa “Mienteme”.

Sve pesme dobile su poseban čar kada ih Tini izvodi pred publikom, naročito “Maldita Foto”, “Un Beso en Madrid”, “Duele” i “La niña de la escuela”, jer ove numere izvodi po prvi put uživo. Na festivalu CCME bili su i pevači poput Nicki Nicole, Sebastiana Yatre, Ana Mene i sličnih. Takođe, svi su očekivali da će Tini izvesti “Oye” sa Sebastianom, ali ta numera izbačena je sa setliste, možda baš zbog toga! Ipak, kada se osvrnemo na celokupan Tinin nastup, definitivno možemo reći da je bio fantastičan i emotivan, a želimo da čujemo i vaš sud – kako vam se dopao performans mlade Argentinke?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram