Kraj: Evo šta sve znamo o poslednjoj sezoni šoua Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres ima divan posao, kako mnogi tvrde, jer ona “mora” da dovodi slavne ličnosti u svoj talk-show i razgovara i druži se sa njima. Taj posao Ellen radi već duže vreme, odnosno već dosta godina (ovo je već devetnaesta sezona) i smatra da je krajnje vreme da prestane, te je došao kraj njenim voditeljskim avanturama i njenom slavnom šouu The Ellen DeGeneres Show. Ipak, hajde da vidimo šta sve znamo o poslednjoj sezoni emisije slavne voditeljke – koga li će sve ugostiti i šta možemo očekivati saznajte upravo sada!

Naime, kraj The Ellen šoua biće u velikom stilu, jer će ugostiti Jennifer Aniston po 23.put, Jimmy Kimmel po 20.put, Kim Kardashian će po prvi put uraditi intervju u emisiji nakon završetka “Keeping up with the Kardashians”, a uz to ugostiće i Tiffany Haddish i Imagine Dragonse kako bi označili premijeru iduće nedelje, a pored njih i Melissu McCarthy, Sean “Diddy” Combsa, Julianne Moore i Melissu Etheridge. Kao što se da primetiti, sva ova imena zaista su velika i značajna, pa Ellen priređuje zaista dobru završnicu.

Poslednja sezona će proslaviti dugogodišnju emisiju, a Ellen će imati priliku da se zahvali fanovima na podršci i ljubavi koju dobija već godinama. Kao što se da i primetiti, ona je na sceni već 19 godina, imala je preko 4.000 gostiju, 1.500.000 gostiju u publici, a donirala je vrtoglavih 450.000.000$, pa sve ovo zaslužuje bombastično finale.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo