Troye Sivan se vraća sa novim singlom „Angel Baby“

Godinu dana nakon globalno nagrađivanog EP-a „In A Dream“, mlada pop zvezda Troye Sivan se vraća na scenu i predstavlja novi singl pod nazivom „Angel Baby“. Pored muzičara, na numeri su radili i Jason Evigan, Michael Pollack, Sarah Hudson i JHart.

„Angel Baby“ je intimna balada, puna čežnje i romantike koja je ukomponovana u synth zvuk 90-ih i predodređena je da se, kao emotivna i himnična, istakne na predstojećim koncertima.

„Ova pesma je moja verzija obožavane, ljubavne, mega pop, moćne gej balade. Smatrao sam da nam svima treba još nekoliko takvih.“, kaže Troye o svom novom izdanju. Numeru prati senzualni video koji i na vizuelnom nivou dočarava romantičnu liriku pesme.

GLEDAJ VIZUAL OVDE

Njegov drugi studijski album „Bloom“ je od strane magazina kao što su Rolling Stone, USA Today, Billboard, OUT, NPR Music i The Guardian, dobio titulu jednog od najboljih albuma 2018. godine, izdanje

„In A Dream“ nam je donelo hitove „Take Yourself Home“ i „Easy“ koji su favoriti mnogih slušalaca, a verujemo da će i ovaj singl veoma brzo postati jedan od njih.

Izdanje „Angel Baby“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://troyesivan.lnk.to/AngelBabyOutNow

Foto: Instagram