Tini Stoessel otkriva: Objavljujem pesme za koje znam da nisu
Tini Stoessel uvek nazivamo pravom vrednicom, jer to zaista jeste! Ona je iz Argentine pošla u Majami na par meseci, kako bi radila na novoj muzici, a skoro je došla i u Španiju gde je prvo bila u Madridu na CCME festivalu (o tome čitajte ovde), nakon toga otputovala u Barselonu kako bi uradila par intervjua, i i dalje je u Madridu i ne staje sa promo aktivnostima – svakodnevno je kako u uključenjima uživo, tako i u raznim emisijama i slično. U skorijem intervjuu Tini otkriva dosta zanimljivosti, a evo koji odgovori su nam privukli najviše pažnje!

Pre svega, Tini govori o tome da uvek radi vežbe relaksacije pre nastupa: “Vežbanje mi pomaže da budem mirna, da se smirim na sceni, jer nekad imam bukvalno napade adrenalina. Ima toliko stvari koje treba da ispadnu odlično i vežbanje mi pomaže da sve bude kako treba”.

“Naravno da me uspesi mojih pesama obraduju, ali to mi nije od ogromnog značaja iskreno, jer meni ne znače brojke, već pesma, jer svaka pesma ima posebno mesto u mom srcu. Mnogo puta znam da pjesme koje planiram da objavim nisu hitovi, niti će to biti, ali i pored toga ja objavljujem takvu muziku (poput balada koje više nisu super viralne). Objavljujem takve pesme jer volim da uživam u muzici koju stvaram”-otkriva pevačica.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram