Rasturila: Olivia Rodrigo nastupila na MTV VMA!
12.septembra je održana MTV Video Music Awards dodela nagrada koja je okupila brojne zvezde, a među njima našla se i mega zvezda današnjice, osamnaestogodišnja Olivia Rodrigo. Kada bi neko rekao da je slavu nemoguće steći preko noći, Olivia bi ga mogla lako demantovati, jer verujemo da apsolutno svako priželjkuje slavu koju je Olivia stekla samo sa svojom debi pesmom. Ubrzo nakon toga, mlada umetnica objavila je i debi album “Sour” sa hitovima poput “deja vu” i “good 4 u”, a upravo “good 4 u” je izvela na MTV VMA i apsolutno rasturila nastup!

Na nastupu Olivia je nosila korset-haljinicu u boji lavande sa vintage rukavicama i ukrasima u kosi. Nastup je bio fenomenalan, sa gomilom plesača, a završio je na način koji priliči svakoj zvezdi – sa konfetama i videom leptira, koji se savršeno slaže uz estetiku same pesme i celog albuma. Nastup je rasturila u bukvalnom smislu, jer ja na kraju mikrofonom “polomila” kameru, a to nije retkost u svetu muzičara.

Olivia je uspela da osvoji i tri nagrade – Song of the Year za pesmu „drivers licence“, kao i Best New Artist i Push Performance of the Year, gde je poručila da “je njena slava ludi i magični rolerkoster”. Mlada umetnica se odlično snašla na ovakvoj vrsti ceremonije, jer joj je ovo bio prvi put da se nalazi na mestu poput MTV dodele nagrada. Bravo Olivia!

A pogledajte kako je blistala i na crvenom tepihu pred sam početak MTV Video Music Awards ceremonije.

Autor: Arijana Đokić

Foto: MTV