Billie Eilish iskrena: Pre sam non stop nosila haljine!
Billie Eilish je zvezda koja je specifična po apsolutno svemu što radi – stilu muzike, oblačenju, šminkanju, frizuri, ama baš svemu! Ona je devojka koja je sa bukvalno svim svojim pesmama oborila rekorde i bila na vrhovima top listi, a to je sve postigla sa samo 19 godina. Pevačica se prošlog ponedeljka pojavila na ogromnom događaju – Met Gali, i to u haljini nežne boje, pa je privukla mnogo pažnje, a i sama je bila iskrena i priznala da je nekada non stop nosila haljine, ali je zbog pritiska javnosti prestala da ih nosi!

”Velike haljine bile su mi omiljeni komad odeće kada sam bila dete. Imala sam gomilu haljina i nosila bi ih svakog dana. Sve to uništilo je kritikovanje tela i izgleda, i zato nosim široku odeću. Zašto mislite da nosim odeću koju nosim godinama? Baš zbog toga, da ne budem osuđivana i da ne prolazim kroz sve to”-iskrena je Billie.

”Mislila sam da samo ja mislim da imam užasno telo i da mrzim sama sebe, ali izgleda da me i internet hejtuje i mrzi. Sve to zaista je uticalo na mene. Odlično…”-poručuje pevačica.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram