Ariana Grande pokreće beauty brend "r.e.m. beauty"

Ariana Grande potvrdila je priče da se pridružuje poznatima koji imaju svoj beauty brend. Pevačica je zvanično juče najavila svoju kozmetičku liniju objavom na svom Instagramu uz poruku da „r.e.m. beauty“ uskoro dolazi.

Iako se za sad ništa ne zna o Arianinoj kozmetičkoj liniji , mediji pišu da će se pod brendom Ariane Grande prodavati senka za oči, ruž, korektor, sjaj za usne, olovke i gelovi za obrve i olovke za oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

S obzirom da je Ariana Grande prepoznatljiva po „oštroj“ šminki koja uključuje sjajne usne i mačije oči, proizvod „r.e.m. beauty“ su pokazatelj da će linija kozmetike uključivati sve što je potrebno kako bi se lako postigao baš takav look.

Pre službenog saopštenja, na Instagramu r.e.m. beauty objavljuju se snimci bilborda u različitim gradovima, uključujući New York i Tokio, gde je Ariana Grande napravila selfieje s fanovima.

Lansiranje „r.e.m. beauty“ nije njen prvi poduhvat niti prvi put da je nazvala projekat po jednoj od svojih pesama. Ariana Grande ima liniju parfema, uključujući i najnoviji koji nosi naziv njene pesme „God Is A Woman“. S obzirom na to kakav je uspeh postigla sa linijom parfema, mi smo sigurni da će i ovaj poslovni poduhvat u koji se upušta mega popularna pevačica doživeti uspeh.

Foto: Instagram