Natti Natasha otkrila: Rekli su mi da će mi karijera propasti nakon trudnoće!
Superteen se svakodnevno trudi da vam piše o različitim zvezdama, pa sada imamo priliku da vam po prvi put pišemo o Latino pevačici za koju ste svi sigurno čuli, Natti Natashi. Natti ima dosta hit pesama poput “Ram Pam Pam”, “Criminal” i “Sin Pijama” a voljena je širom Latinoamerike. Pevačica je postala mama ove godine, a sada je otkrila da su joj svi govorili kako će joj karijera propasti kada se porodi, međutim, ona ih je ubedila u suprotno!

“Od dana kada sam postala majka čini mi se kako sam sazrela u profesionalnom pogledu, iako nisam mislila da će biti tako. Govorili su mi da će mi karijera propasti i da će se završiti kada sam objavila da sam trudna, meni je to zaista smetalo i smatrala sam te komentare nepotrebnim. Sebi sam rekla da ću ljude ubediti u suprotno, i to sam i uspela”-priča Natti.

“Nisam želela da pitam bilo koga da mi dozvoli da nastavim da radim, jer slušam samo sebe. Nisam mogla ostaviti Natti Natashu sa strane, to sam ja, to je moj projekat na kome sam radila toliko dugo. Sada imam dva velika projekta u svom životu i treba da pružim ljubav oboma”-otkrila je pevačica.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram